ARTTERÀPIA, ACOMPANYAMENTS INDIVIDUALS

“És jugant i només jugant que el nen o l’adult és capaç de ser creatiu i usar completament la seva personalitat, i és només sent creatiu que l’individu es decobreix a si mateix” 
                                                                                           Donald W. Winnicott, pediatra, psiquiatra i psicoanalista

Espai d’acompanyaments artterapèutics orientat a persones (infants, adolescents i adults) que estiguin en estat de dificultats expressives, comunicatives, emocionals, conductuals, i especialment on les teràpies verbals no estiguin funcionant. També és un espai per a persones que tenen interès en començar o continuar un procés personal d’autoconeixement.
Les sessions són normalment d’una hora en un espai adequat i íntim. Es convida la persona a posar en marxa les seves capacitats de creació a partir d’algun material (arts plàstiques, fotografia, etc.) o del propi cos (dansa, teatre, música). No obstant, no cal experiència artística de cap mena. Alhora, l’artterapeuta acompanya amb respecte i sense judici el procés de creació de la persona, i sosté tot allò que es posa en moviment, fins que la persona pot anar integrant emocionalment allò que li passa.

Facilita: Àlvaro Prats Bertomeu

Sessions concertades. Reserves a: 692 38 66 36 o bé apratsbertomeu@gmail.com
                                                                               www.alvaropratsbertomeu.com